Zimperium
flow-image

Stigningen i udbredelsen af mobile punge påvirker behovet for sikkerhed

Dette whitepaper er udgivet af Zimperium

Anvendelsen af mobile betalinger er stigende! Ifølge branchedata anvendes mobile punge af mere end to milliarder mennesker på verdensplan, og mange millioner flere indfører mobilbetalinger hvert år. I 2021 blev i alt 25,7 % af betalingerne på salgspunkterne (POS) foretaget gennem mobile punge, og 44,5 % af e-handelstransaktionerne, hvilket i stigende grad erstatter kontanter og kontaktbaserede betalinger. På vores blog tages fremtiden for sikkerheden ved mobilbetalinger i betragtning.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk