VMware
flow-image

Forbes-studie – CIO 2025

Dette whitepaper er udgivet af VMware

Skyen er allerede vigtig, men næste generation af cloud og multicloud forventes at spille en endnu vigtigere rolle i den globale og digitale økonomi. Faktisk mener 64 % af de ledende informationsmedarbejdere (CIO), at en multicloudinfrastruktur vil bidrage til at fremskynde innovationen i deres virksomheder inden for de kommende år. I en spørgeundersøgelse blandt mere end 600 CIO'er foretaget af Forbes Insights på vegne af VMware blev ledere over hele verden bedt om at identificere deres prioriteter fra i dag og frem til 2025, deres betragtninger fremadrettet, og hvordan deres rolle er ved at ændre sig.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk