VMware
flow-image

CIO-prioriteter: Virksomhederne er tvunget til at udvikle sig

Dette whitepaper er udgivet af VMware

Det er nu tydeligt, at de kræfter, der presser virksomhederne til at tage teknologien til modernisering til sig, ikke kan standses. Vi er vidne til disse transformationskræfter i næsten alle sider af økonomien, eftersom software stadig forandrer verden. Hver organisation er udfordret i forhold til opgaven med at skille sig ud gennem de digitale oplevelser, de giver deres kunder såvel som deres medarbejdere. Vi har talt med ledere og eksperter fra mere end 1.200 organisationer om deres mål, udfordringer og succeser som en del af VMwares arbejde med globale beslutningstagere inden for teknologi. Gennem denne research tegner der sig et klart billede af markedets prioriteter, herunder hvordan organisationer forbereder sig på fremtiden, og hvilke store udfordringer de oplever og overvinder undervejs.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk