VMware
flow-image

Grundlæggende retningslinjer for ledende informationsmedarbejdere (CIO): sikkerhedstrusselslandskabet for IT-sikkerhedschefer (CISO)

Dette whitepaper er udgivet af VMware

Efter et år med historiens største og hurtigste ændring af arbejdsmønstre står sikkerhedsteamene nu i spidsen for et økosystem, der er mere spredt og heterogent end nogensinde før. 3.542 ledende informationsmedarbejdere (CIO), ansvarlige teknologimedarbejdere (CTO) og IT-sikkerhedschefer (CISO) fra virksomheder i en række forskellige brancher over hele verden, blev spurgt for at forstå de udfordringer og problematikker, som virksomhederne står overfor, når det gælder eskalerende cyberangreb. Læs denne rapport for at finde ud af, hvordan seniorprofessionelle inden for cybersikkerhed planlægger at tilpasse sig sikkerhedsudfordringerne i forbindelse med den distribuerede arbejdsplads og udvikle forsvaret for at gøre sikkerhed til en væsentlig del af infrastruktur og drift.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, Hændelsesrespons, Datasikkerhed, Antivirus