Tripwire
flow-image

Fem kritiske trin: Komplet livscyklus for sikkerhedsrisiko og efterlevelse til offentlige myndigheder

Dette whitepaper er udgivet af Tripwire

Det er en permanent opgave at opretholde sikkerhed og efterlevelse i vores dages miljø, som er i konstant forandring. For at klare denne opgave anvender de mest succesfulde offentlige organisationer en systematisk tilgang, der fremmer løbende forbedringer. Tripwire er en førende leverandør af grundlæggende kontroller i virksomhedsklasse i forbindelse med føderal sikkerhed, efterlevelse og IT-operationer. Vi lyttede til vores kunder for at forstå de processer, de indførte for at sikre, at deres sikkerheds- og efterlevelsesprogrammer løbende blev forbedret. Resultatet blev denne livscyklus for sikkerhedsrisiko og efterlevelse på fem trin, som svarer spørgsmålene: Hvor sikkert er vores netværk, og efterlever det reglerne, hvilke vigtige spørgsmål skal vi tage fat på i dag for at forbedre sikkerheden og opnå efterlevelse, samt hvem er ansvarlig, og hvordan klarer de sig? Download denne trinvise vejledning til at reducere risikoen på en måde, der påviser efterlevelse.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk, Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk, Websikkerhed, Robotdetektering og -begrænsning, Browserisolering, Overvågning af det mørke net, DDoS-beskyttelse, Bedrageridetektering, Sikre webgateways