Trend Micro
flow-image

Hvad er nultillid? (I virkeligheden)

Dette whitepaper er udgivet af Trend Micro

I løbet af det sidste årti har der inden for cybersikkerhed været fokus på udfordringen med at sikre arkitekturer, der i højere grad bliver mere sårbare og komplekse. Branchen har gjort store fremskridt med hensyn til at spotte og blokere angribere, men ligesom en brandmand, der bekæmper en voldsom brand i en bygning, som er bygget uden brandhæmmende materialer, er det nødvendigt at ændre det iboende sikkerhedsdesign af vores IT-infrastruktur, hvis vi skal vende krigen mod angribere væsentligt. Nultillid giver mere iboende sikkerhed og lavere risiko og mangedobler effekten af sikkerhedsinvesteringer og -aktiviteter. Vores Trend Micro-rapport giver et indblik i nultillid.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, Udvidet detektering og respons (XDR), Styring af detektering og respons, Kryptering, Identitets- og adgangsstyring (IAM), Styring af privilegeret adgang (PAM), Netværkssikkerhed, Firewall, Mikrosegmentering, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk