ThreatQuotient
flow-image

Den rolle, som platformene til trusselsefterretning, spiller i implementeringen af udvidet detektering og respons

Dette whitepaper er udgivet af ThreatQuotient

Inden virksomhederne kaster sig hovedkulds ud i investeringer i udvidet detektering og respons (XDR), er det værd at undersøge, hvad vi mener med XDR, hvordan det passer sammen med eksisterende værktøjer, og hvor platformene til trusselsefterretning kan bruges til at hjælpe virksomhederne med at bygge bro over det, , de har nu, og en ideel fremtidig tilstand med effektiv XDR.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk