Tanium
flow-image

Tilbage til det grundlæggende: Cyberhygiejne begynder med aktivstyring

Dette whitepaper er udgivet af Tanium

Udfordringen er at administrere millioner af dynamiske, distribuerede og forskellige aktiver og samtidig opretholde høje standarder for cyberhygiejne. IT-teams skal navigere rundt mellem nye og stadig vanskeligere forhindringer i forbindelse med styring af aktiver. Det er vigtigere end nogensinde før for organisationerne at have et dybtgående og omfattende overblik over deres netværk med fjernarbejdere spredt ud over hele verden og cyberkriminelle, der finpudser deres taktik. I "Tilbage til det grundlæggende: Cyberhygiejne begynder med aktivstyring" gennemgås de tidløse processer og grundlæggende værktøjer, der gør organisationer af alle størrelser i stand til at håndtere den voksende angrebsflade og samtidig opretholde en sømløs drift.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Slutpunktsbeskyttelse, Antivirus, Slutpunktsdetektering og respons (EDR), Slutpunktsstyring, Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk