Secureworks
flow-image

Reducer alarmtræthed i dit IT-miljø

Dette whitepaper er udgivet af Secureworks

Sikkerhedsteams har til opgave at håndtere en enorm mængde af alarmlogger, og denne støj kan overvælde alle teams – for slet ikke at tale om en individuel analytiker. Et nyligt studie viste, at 70 % af SOC-teamene (sikkerhedsoperationscenter) er følelsesmæssigt påvirket af deres arbejde med at håndtere IT-trusselsalarmer – og mere end halvdelen udtalte, at de ikke er helt sikre på deres evne til at prioritere og reagere. Set i lyset af at cybertrusselslandskabet fortsætter med at udvikle sig og angrebsfladerne vokser, hvad betyder dette så for de sikkerhedsteams, der forsøger at navigere i støjen for at detektere reelle trusler mod deres miljø? Det første skridt i retning af at løse denne løbende udfordring er at få en forståelse for det større billede af, hvordan sikkerhedslandskabet udvikler sig. Læs nu for at finde ud af, hvordan XDR bekæmper cybersikkerhedsstøj for at levere et virkelig solidt forsvar.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Udvidet detektering og respons (XDR), Hændelsesrespons, Trusselsintelligens, Mailsikkerhed, Firewall