Red Hat
flow-image

Kortlægning af vejen mod en vellykket SAP-modernisering

Dette whitepaper er udgivet af Red Hat

Når virksomhederne planlægger deres SAP-moderniseringsindsats, søger de løsninger, der gør det muligt for dem at tilpasse sig de forretningsmæssige forstyrrelser hurtigt. IDC mener, at det er vigtigt at vælge styresystemer med mange funktioner, der er udstyret med moderne applikationsudvikling, administration og sikkerhedsfunktioner. Få at vide, hvordan valget af et opensource-styresystem – som Red Hat® Enterprise Linux® – til SAP-modernisering kan understøtte digital resiliens og vækst for virksomheder i Asien og Stillehavsområdet. Download nu.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Systemsikkerhed, Simulering af brud og angreb, Bedrageriteknologi, Digital kriminalteknik, Hændelsesrespons, IoT-sikkerhed, Malwareanalyse, Styring af detektering og respons, OT-sikker fjernadgang, Sikkerhedsoplysninger og begivenhedsstyring (SIEM), Trusselsintelligens