Optiv
flow-image

Virksomhedernes holdninger til cybersikkerhed: tackling af det moderne trusselslandskab

Dette whitepaper er udgivet af Optiv

Vi lever i en usikker verden. Førende virksomheder inden for cyber befinder sig ved korsvejen mellem dynamiske modstandere, aggressiv lovgivning og kolossal digitalisering. Teknologier, mennesker og processer udfordres hele tiden. For IT-beslutningstagere skaber dette et dilemma. Løsningerne skal være fremtidssikrede, men også kunne integreres med eksisterende teknologi. Samtidig skal strategien være omfattende, men ikke så rigid, at den skader medarbejdernes produktivitet eller står i vejen for at nå forretningsmålene. Kombineret med behovet for at påvise værdien af deres strategier over for bestyrelsen står IT-beslutningstagere over for store udfordringer. Download nu for at få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Hændelsesrespons, Websikkerhed, Robotdetektering og -begrænsning, Browserisolering, Overvågning af det mørke net, DDoS-beskyttelse, Bedrageridetektering, Sikre webgateways