OneTrust
flow-image

4 ting, du skal kigge efter i din ESG-software

Dette whitepaper er udgivet af OneTrust

Bæredygtighed er måske en forretningsmæssig nødvendighed i dag, men der er ingen enkel måde at opnå den på. Faktorer, såsom lovgivningsmæssige krav, etiske overvejelser og interessenternes forventninger, kan påvirke, hvilke oplysninger i forbindelse med miljø, sociale forhold og god selskabsledelse (ESG) en virksomhed beslutter sig for at dele. Organisationer kan med de rigtige ESG-softwareværktøjer hjælpe med at håndtere disse forventninger mere effektivt og intelligent. Læs nu for at lære mere om de fire elementer, du skal tage i betragtning, når du vælger ESG-software.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk