Microsoft
flow-image

Rapport om Microsofts digitale forsvar

Dette whitepaper er udgivet af Microsoft

I løbet af det seneste år har verden været vidne til en hastigt voksende økonomi af cyberkriminalitet og en hurtig stigning i antallet af cyberkriminelle ydelser. Vi har set dette globale marked vokse i både kompleksitet og intensitet. Vi har set cyberangrebslandskabet blive stadig mere sofistikeret, efterhånden som de cyberkriminelle fortsætter– og endda optrapper – deres aktiviteter i krisetider. Nye niveauer af angreb på forsyningskæder og ransomware var en kraftig påmindelse om, at vi alle må arbejde sammen og på nye måder for at beskytte verdens cybersikkerhed. Viden er kraftfuld. Denne rapport omfatter læring fra sikkerhedseksperter, udøvere og forsvarere hos Microsoft for at sætte mennesker hvor som helst i stand til at forsvare sig mod cybertrusler.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, Hændelsesrespons, IoT-sikkerhed, Trusselsintelligens, Fortrolighed, DMARC, Kryptering, Datasikkerhed, Antivirus, Slutpunktsstyring, Identitetsstyring, Verificering uden adgangskode, Adgangskodemanager, Mailsikkerhed, Netværkssikkerhed, Firewall, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk, DDoS-beskyttelse