McAfee
flow-image

Allied Irish Bank: rejsen til en sikker cloud

Dette whitepaper er udgivet af McAfee

Allied Irish Banks ambition er at være den førende bank for detailhandlere, små og mellemstore virksomheder samt erhvervslivet i Irland og den bedste bank for virksomheder i Storbritannien, der ledes af ejerne, gennem digitale distributionskanaler. Hvis vi skal opfylde denne ambition, kræver det innovation inden for IT-ydelser, herunder medarbejdernes sikre anvendelse af cloudydelser. Læs mere for at finde ud af, hvordan du øger medarbejderproduktiviteten og samtidig efterlever lovgivningen.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk, Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk