McAfee
flow-image

Det skiftende cybersikkerhedslandskab

Dette whitepaper er udgivet af McAfee

Overgangen til cloud er ikke længere et valg, men en forretningsmæssig nødvendighed. Hvor overgangen til skyen tidligere skete gradvist og med masser af strategi og planlægning, ændrede den globale pandemi dette. Pludselig var organisationerne nødt til at tage skyen til sig for at gøre det muligt at have en spredt arbejdsstyrke. Nogle gange gik det så hurtigt, at sikkerheden blev en senere indskydelse. Organisationerne har nu brug for en samlet strategi for at mindske risikoen på tværs af alle trusselsvektorer – slutpunkter, netværk og cloud. Dette holder ikke bare styr på de overvældende, nuværende risici, men flytter også organisationerne fra at have en reaktiv til at have en proaktiv sikkerhed, hvilket på bedre vis forhindrer, at fremtidige risici bliver en umulig byrde med begrænsede IT-budgetter.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk