Mandiant
flow-image

NFT-lagring og -tilgængelighed: En risiko, der er værd at tage i betragtning

Dette whitepaper er udgivet af Mandiant

I 2021 oplevede vi eksplosive interesseniveauer og økonomiske gevinster i ikke-fungible tokener (NFT), som er digitale kunstaktiver (det vil sige billeder, giffer og musik), hvis ejerskab kan bevises og refereres til gennem en transaktionsidentifikator på en uforanderlig blockchain. De største trækplastre til disse onlinesamlerobjekter er den karakter af kunstværket, der opleves uforanderlig (idet ingen kan fratage, stjæle eller ødelægge deres aktiv) og beviset for ejerskab ligger i kæden. I de fleste tilfælde af NFT'er, der oprettes i dag, køber brugerne ikke et uforanderligt aktiv, men snarere et uforanderligt link, der peger på et hostingsted uden for kæden. Da hostingkilden er uden for kæden, er der en mulighed for tab af aktiver. I dette blogindlæg gennemgår vi forskellige tilgange til NFT-lagring og de tilhørende risici forbundet med sikkerhed og datatilgængelighed.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Datasikkerhed, Databasesikkerhed, Datacentersikkerhed, Datacentreret sikkerhed, Forebyggelse af datatab (DLP), Datamaskeringssoftware, Styring af krypteringsnøgler, Mobildatasikkerhed, Hemmelighedsstyring, Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk