LogRhythm
flow-image

Model for modning af sikkerhedsoperationer

Dette whitepaper er udgivet af LogRhythm

En praktisk vejledning til at vurdere og forbedre modenheden af dine sikkerhedsoperationer ved hjælp af styring af trusselslivscyklus. I denne hvidbog undersøges, hvordan man vurderer og udvikler de vigtigste programmer i sikkerhedsoperationscentret (SOC): overvågning af trusler, trusselsjagt, trusselsefterforskning og reaktion på hændelser. LogRhythm har udviklet rammen for styring af trusselslivscyklus (TLM) for at hjælpe organisationer med ideelt set at tilpasse teknologi, mennesker og processer, så de understøtter disse programmer. TLM-rammen definerer de kritiske, teknologiske funktioner til sikkerhedsoperationer og workflowprocesser, som er afgørende for at opnå et effektivt og virkningsfuldt SOC. LogRhythms model for modning af sikkerhedsoperationer (SOMM) hjælper organisationer med at måle effektiviteten af deres sikkerhedsoperationer og modne funktionerne til deres sikkerhedsoperationer. Ved hjælp af vores TLM-ramme giver SOMM en praktisk vejledning til organisationer, der ønsker at reducere deres gennemsnitlige tid til at detektere (MTTD) og reagere (MTTR) optimalt – og derved forbedre deres resiliens over for cybertrusler dramatisk. Download nu for at få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Hændelsesrespons, Trusselsintelligens, Fortrolighed, Datasikkerhed, Antivirus, Netværkssikkerhed, Firewall, Netværksdetektering og respons (NDR), Sårbarhedsstyring