Leidos
flow-image

Understøttelse af et vellykket sundhedsvæsen i en forbundsregering

Dette whitepaper er udgivet af Leidos

Automatisering, teknologisk ekspertise og en dedikeret partnerfilosofi er nøglen til succes, og et skærpet fokus på innovation har hjulpet dette team med at levere sundhedsløsninger hurtigere til et samfund med over 100.000 mennesker. Leidos er dedikeret til løbende procesforbedring og samarbejde og er med støtte fra ServiceNow stolt af at designe og implementere innovationer, der forbedrer kritiske ydelser.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk, Datasikkerhed, Databasesikkerhed, Datacentersikkerhed, Datacentreret sikkerhed, Forebyggelse af datatab (DLP), Datamaskeringssoftware, Styring af krypteringsnøgler, Mobildatasikkerhed, Hemmelighedsstyring