Ivanti
flow-image

Alarmerende ransomwaretrend viser intet tegn på at vende

Dette whitepaper er udgivet af Ivanti

Det er ingen hemmelighed, at ransomwaretrusler steg voldsomt – både i omfang og dristighed – under pandemien. Trusselsaktører udnyttede den pludselige overgang til fjernarbejde og de deraf følgende sikkerhedsbrister. Nu, hvor arbejdsverdenen er begyndt at finde sin plads på en fast arbejdsplads hvor som helst, kunne man være fristet til at tro, at ransomwaretrenden ville begynde at vende. Sådan er det ikke ifølge en ny rapport fra Ivanti. I rapporten beskrives ransomwaretrends fra første kvartal i 2022, og resultaterne er dystre. Her er et par højdepunkter (eller rettere sagt, lavpunkter).

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Systemsikkerhed, Simulering af brud og angreb, Bedrageriteknologi, Digital kriminalteknik, Hændelsesrespons, IoT-sikkerhed, Malwareanalyse, Styring af detektering og respons, OT-sikker fjernadgang, Sikkerhedsoplysninger og begivenhedsstyring (SIEM), Trusselsintelligens, Sårbarhedsstyring, Overfladestyring mod angreb, Patchstyring, Risikobaseret sårbarhedsstyring, Undervisning i sikkerhedskodning, Undervisning i sikkerhedsbevidsthed, Websikkerhed, Robotdetektering og -begrænsning, Browserisolering, Overvågning af det mørke net, DDoS-beskyttelse, Bedrageridetektering, Sikre webgateways