IronNet
flow-image

Situationsbevidsthed og vigtigheden af at forblive sikker i den digitale tidsalder med fjernarbejde

Dette whitepaper er udgivet af IronNet

Situationsbevidsthed er en stor del af et vellykket fjernarbejde. Alle virksomheder har vigtige oplysninger, som de ønsker at beskytte og holde inden for virksomheden. Som medarbejdere i virksomheden er det vores ansvar at sørge for, at vi hjælper med at facilitere dette. På denne blog vil vi gennemgå fem gode råd til at holde din virksomhed så sikker og beskyttet som muligt.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Fortrolighed, Livscyklusstyring af certifikater, DMARC, Kryptering, Proxynetværk, SSL- og TLS-certifikater, Identitetsstyring, Biometrisk verificering, Cloudvejviser, Kundeidentitets- og adgangsstyring (CIAM), Decentraliseret identitet, Identitets- og adgangsstyring (IAM), Multifaktorverificering (MFA), Verificering uden adgangskode, Adgangskodemanager, Håndhævelse af adgangskodepolitik, Styring af privilegeret adgang (PAM), Risikobaseret verificering, Selvbetjening til adgangskodenulstilling (SSPR), Enkeltlogin (SSO), Brugerforsyning og -styring, Mailsikkerhed, Mailsikkerhed i skyen, Antispam til e-mail, Mailkryptering, Intelligent mailbeskyttelse, Sikker mailgateway, Sårbarhedsstyring, Overfladestyring mod angreb, Patchstyring, Risikobaseret sårbarhedsstyring, Undervisning i sikkerhedskodning, Undervisning i sikkerhedsbevidsthed, Websikkerhed, Robotdetektering og -begrænsning, Browserisolering, Overvågning af det mørke net, DDoS-beskyttelse, Bedrageridetektering, Sikre webgateways