Hillstone Networks
flow-image

Tendenser i 2022: Big data er meget vigtigt

Dette whitepaper er udgivet af Hillstone Networks

Vi har tidligere under Tendenser i 2022 diskuteret, hvordan AI's modning inden for cybersikkerhedsområdet kan bidrage til at forbedre funktionerne for detektering, beskyttelse og respons i sikkerhedsprodukterne. En af de mest populære metoder, når AI implementeres, er at anvende maskinindlæring, som er baseret på big data, hvilket er emnet for dagens blog.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Systemsikkerhed, Simulering af brud og angreb, Bedrageriteknologi, Digital kriminalteknik, Hændelsesrespons, IoT-sikkerhed, Malwareanalyse, Styring af detektering og respons, OT-sikker fjernadgang, Sikkerhedsoplysninger og begivenhedsstyring (SIEM), Trusselsintelligens, Datasikkerhed, Databasesikkerhed, Datacentersikkerhed, Datacentreret sikkerhed, Forebyggelse af datatab (DLP), Datamaskeringssoftware, Styring af krypteringsnøgler, Mobildatasikkerhed, Hemmelighedsstyring