Forcepoint
flow-image

Din vej til nultillid

Dette whitepaper er udgivet af Forcepoint

I en forretningsverden uden perimetre, hvor fjernarbejde er fremherskende, kan det være en udfordring at finde en balance mellem nemt samarbejde og datasikkerhed. Brugere og data opererer uden for de traditionelle IT-forsvar, som implicit stoler på folk, der befinder sig inden for deres netværk. Nultillid spiller med et mantra om "stol aldrig, verificer altid" og en mission om databeskyttelse en nøglerolle i at gøre det muligt for organisationer at understøtte fjernarbejde på lang sigt. Med denne vejledning bliver du ført gennem nultillidsparadigmet, og hvad du skal kigge efter i en nultillidsløsning. Download denne e-bog for at finde ud af: Hvordan fjernarbejde vender op og ned på cybersikkerhedslandskabet, hvordan brugen af VPN'er til fjernmedarbejdere (virtuelt, privat netværk) skaber så mange problemer, søjlerne i den moderne nultillid: adgang, der tildeles eksplicit, og løbende kontrol af dataanvendelse – forbundet med løbende kontrol for at validere tillids- og risikoniveauer, samt hvorfor nultillid får så meget opmærksomhed nu (for eksempel fra SASE (sikker adgangsservicekant), NIST (det nationale institut for standarder og teknologi i USA) og andre)

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, Kryptering, Datasikkerhed, Forebyggelse af datatab (DLP), Antivirus, Firewall, Mikrosegmentering