F5
flow-image

Beskyttelse af apps og API'er med ny WAAP-løsning

Dette whitepaper er udgivet af F5

Applikationssikkerheden udvikler sig hurtigt på et område, hvor nye udfordringer fra forsinkelser i forsyningskæden til den accelererende indførelse af digitale oplevelser konvergerer. I dag har organisationer brug for fleksible løsninger, der kan vokse med deres hurtigt skiftende behov. Du kan implementere og sikre dine applikationer uden forsinkelse ved at flytte til en distribueret cloud. Deltag i en diskussion om hastighed og fleksibilitet ved cloudbaseret sikkerhed og beskyttelse af webapplikationer og API (WAAP), som kan implementeres med det samme uden en fast infrastruktur. Vores eksperter giver retningslinjer for, hvordan man: Implementerer, sikrer og skalerer applikationer ved hjælp af en distribueret cloudplatform, sikrer applikationer med en SaaS-baseret WAAP-løsning, beskytter applikationer mod et utal af trusler med en firewall til webapplikationer, beskytter API'er (programmeringsinterfacer til applikationer) mod forsøg på brud fra trusselsaktører, forsvarer dig mod robotangreb, kontoovertagelse, overbelastning med mere, og leverer beskyttelse i flere lag mod angreb ved hjælp af DDoS-begrænsning (overbelastningsangreb)

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Forebyggelse af datatab (DLP), Mailsikkerhed, Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk