Checkpoint
flow-image

Trends inden for cyberangreb: halvårsrapport for kontrolpunkter i 2022

Dette whitepaper er udgivet af Checkpoint

Krigen i Ukraine har markeret overskrifterne i første halvdel af 2022, og vi kan kun håbe, at den snart vil blive afsluttet på fredelig vis. Imidlertid har dens indvirkning på cyberområdet været dramatisk i både omfang og skala, eftersom cyberangreb på statsniveau er blevet fast forankret som et våben. Vi har konstateret et hidtil uset omfang af statsfinansierede angreb, væksten af hacktivisme og endda rekruttering af private borgere til en "IT-hær". I denne rapport ser vi nærmere på, hvordan cyberkrigsførelse er blevet intensiveret og til en grundlæggende del af forberedelsen til og gennemførelsen af egentlige militære konflikter. Desuden afdækker vi, hvilke konsekvenser dette vil få for regeringer og virksomheder over hele verden, selv dem, der ikke er direkte involveret i konflikten.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, Hændelsesrespons, Trusselsintelligens, Kryptering, Antivirus, Identitetsstyring, Identitets- og adgangsstyring (IAM), Firewall