Cerberus Sentinel
flow-image

5 måder du kan skabe en cybersikkerhedskultur i din organisation

Dette whitepaper er udgivet af Cerberus Sentinel

Alle aspekter af vores moderne, digitale miljøer opretholdes af et enormt netværk, der arbejder sømløst for at holde virksomheder i gang og facilitere datacirkulering i hele forretningsmiljøet. Cybersikkerhed er et vigtigt og uvurderligt aktiv på hvert enkelt engagementspunkt, som ikke blot er for at sikre oplysninger, men også for en vellykket opretholdelse af forretningskritiske operationer i hele verden. Læs vores blog, hvor vi tager i betragtning, hvordan du kan skabe en kultur for cybersikkerhed i din organisation.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Systemsikkerhed, Simulering af brud og angreb, Bedrageriteknologi, Digital kriminalteknik, Hændelsesrespons, IoT-sikkerhed, Malwareanalyse, Styring af detektering og respons, OT-sikker fjernadgang, Sikkerhedsoplysninger og begivenhedsstyring (SIEM), Trusselsintelligens, Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk