Callsign
flow-image

Onlinebedrageri: Psykologien bag scams, og hvordan teknologien kan forhindre dem

Dette whitepaper er udgivet af Callsign

Fire ud af fem forbrugere på verdensplan har modtaget en scambesked, og man kan med rimelighed sige, at scams er stigende, samtidig med at forbrugernes bevidsthed om scams er vokset gennem både mainstreammedier og målrettede forbrugerkampagner, men hvorfor falder vi stadig for onlinescams? I denne unikke rapport bestilt af Callsign tages der udgangspunkt i globale forbrugerdata og interviews med førende eksperter i bedrageri fra globale banker for at forstå de smertepunkter og udfordringer, der er i forbindelse med forebyggelse og detektering af onlinescams.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Mailsikkerhed, Mailsikkerhed i skyen, Antispam til e-mail, Mailkryptering, Intelligent mailbeskyttelse, Sikker mailgateway, Websikkerhed, Robotdetektering og -begrænsning, Browserisolering, Overvågning af det mørke net, DDoS-beskyttelse, Bedrageridetektering, Sikre webgateways