BAE Systems
flow-image

UK's nationale cyberstrategi: BAE Systems' respons

Dette whitepaper er udgivet af BAE Systems

UK's nye, nationale cyberstrategi repræsenterer et afgørende øjeblik i cyberpolitikken og ambitionerne forbundet hermed. Her reflekterer vi over, hvad der har ændret sig i løbet af de sidste fem år, hvad vi har lært gennem den tid, og hvordan den nye strategi vil drive den nødvendig udvikling i det nationale cyberforsvar. UK's nye, nationale cyberstrategi er lanceret. Den nye strategi kommer som opfølgning på den integrerede gennemgang og fem år efter den nationale cybersikkerhedsstrategi for 2016 samt det tilhørende investeringsprogram og bygger på erfaringerne herfra. I strategien reflekteres der over den nuværende kontekst og en ny vej for UK's nationale cyberforsvar kortlægges. I denne artikel reflekterer vi over, hvad der har ændret sig i løbet af de sidste fem år, hvad vi gennem den tid har lært om udfordringerne i forbindelse med cybersikkerhed og UK's respons. Vi undersøger, hvordan den nye strategi har til formål at implementere UK's ambitioner om at blive en global cybermagt og et mere sikkert sted til at leve og arbejde online.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk, Datasikkerhed, Databasesikkerhed, Datacentersikkerhed, Datacentreret sikkerhed, Forebyggelse af datatab (DLP), Datamaskeringssoftware, Styring af krypteringsnøgler, Mobildatasikkerhed, Hemmelighedsstyring, Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk, Sårbarhedsstyring, Overfladestyring mod angreb, Patchstyring, Risikobaseret sårbarhedsstyring, Undervisning i sikkerhedskodning, Undervisning i sikkerhedsbevidsthed, Websikkerhed, Robotdetektering og -begrænsning, Browserisolering, Overvågning af det mørke net, DDoS-beskyttelse, Bedrageridetektering, Sikre webgateways