Algosec
flow-image

Seks typer bedste praksis for sikkerhedsstyring i den hybride sky

Dette whitepaper er udgivet af Algosec

I løbet af det seneste årti har vi set cloudcomputing gå fra at være fysisk på stedet til den offentlige cloud i overvejende grad. Virksomhederne kender kun alt for godt værdien af skyen, og de fleste af dem flytter deres aktiviteter til skyen så hurtigt som muligt, især i lyset af pandemien og presset for fjernarbejde. Der er imidlertid store udfordringer forbundet med overgangen til skyen, herunder variation og omfang af netværks- og sikkerhedskontroller samt afhængighed af forældede systemer, som kan være vanskelig at slippe af med.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloudsikkerhed, API-sikkerhed, Kontrolpunkt til sikker cloudadgang (CASB), Efterlevelse i skyen, Datasikkerhed i skyen, Begrænsning af DDoS i skyen, Kantsikkerhed i skyen, Filsikkerhed i skyen, Styring af sikkerhedsstatus i skyen (CSPM), Beskyttelse af arbejdsbyrde i skyen, Udvidet detektering og respons (XDR), Sikker adgangsservicekant (SASE), Servicenetværk