CyberArk
flow-image

8 evalueringskriterier til at vælge en PAM-løsning

Dette whitepaper er udgivet af CyberArk

Det kan være en monumental opgave at finde den rigtige løsning. Beslutningstagere inden for cybersikkerhed skal overveje nøglekravene for at sikre, at de vælger den rigtige løsning.
 
I denne købervejledning til privilegeret adgangsstyring kan du få mere at vide om de otte kriterier, du skal kigge efter, når du skal vælge leverandør, såsom støtte til en hybrid infrastruktur, brugeroplevelse, bredt økosystem og evnen til at forsvare sig mod avancerede trusler. 

Spørgsmålene i denne vejledning vil hjælpe dig i din evalueringsproces.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Netværkssikkerhed, DNS-sikkerhed, Firewall, System til registrering og forebyggelse af indtrængen (IDPS), Mikrosegmentering, Kontrol af netværksadgang, Netværksdetektering og respons (NDR), Netværkssandkasse, Styring af politik for netværksikkerhed (NSPM), Analyse af netværkstrafik (NTA), Softwaredefineret perimeter (SDP), Samlet trusselsstyring, Virtuelt, privat netværk (VPN), Zero trust-netværk