side

Privatliv & Cookies

Ikrafttrædelsesdato: november 2023

Introduktion og privatlivspolitik

Denne fortrolighedspolitik styrer den måde, hvorpå Headley Media Technology Division Ltd (selskabsnummer 012774219) indsamler, bruger, opretholder og videregiver oplysninger indsamlet fra brugere (hver enkelt en "Bruger") af webstedet www.cybersecuritycorporate.dk ("Websted"). Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet og alle produkter og tjenester, der tilbydes af Headley Media Technology Division Ltd.

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger, når du bruger vores service og de valg, du har i forbindelse med disse data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre servicen. Ved at bruge servicen accepterer du indsamling og brug af personlige oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, har de termer, der bruges i denne fortrolighedspolitik, de samme betydninger som i vores vilkår og betingelser, der er tilgængelige fra www.cybersecuritycorporate.dk.

Dette dokument indeholder:

  1. Hvordan vi beskytter dine data
  2. Det juridiske grundlag, vi har for at behandle dine data
  3. Hvordan og hvornår vi deler dine personlige data med andre
  4. Typer af data, vi indsamler, og hvordan vi indsamler dem
  5. Hvordan vi bruger dine data
  6. Dine rettigheder og præferencer i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Sådan beskytter vi dine data

Headley Media Technology Division Ltd forpligter sig til at beskytte og bevare dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og GDPR. Headley Media Technology Division Ltd vil altid behandle dine personlige data ansvarligt og sikkert til enhver tid. Personlige oplysninger, som vores læsere har givet os, gør det muligt for os at forbedre vores service og tilbyde den mest passende markedsføring, information og service til brugerne. Vi vil behandle disse data på grundlag af legitim interesse i overensstemmelse med GDPR. Læserne kan fravælge fremtidig kommunikation ved at afmelde e-mail-kampagner eller via e-mail: dataprotection@headleymedia.com

Headley Media Technology Division forpligter sig til at beskytte og bevare dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om Californiens forbrugerbeskyttelseslov (CCPA), hvor det er relevant, og den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Headley Media Technology Division Ltd overholder CCPA’s forbrugerrettigheder, som er:

  1. ret til underretning
  2. ret til adgang
  3. ret til at fravælge (eller ret til at vælge til)
  4. ret til at anmode om sletning
  5. ret til lige service og priser

Headley Media Technology Division overholder følgende POPIA-principper:

  • ansvarlighed
  • gennemsigtighed
  • sikkerhed
  • dataminimering
  • formålsbegrænsning
  • rettigheder for registrerede

I overensstemmelse med de nyeste love om beskyttelse af forbrugernes personoplysninger i USA overholder vi fuldt ud de 13 stater, der har vedtaget databeskyttelseslove:

  • Californien (CCPA)
  • Virginia (VCDPA)
  • Colorado (CPA)
  • Connecticut (CTDPA)
  • Utah (UCPA)
  • Iowa (ICDPA)
  • Indiana (Indiana Consumer Data Protection Act)
  • Tennessee (Tennessee Information Protection Act)
  • Texas (TDPSA)
  • Florida (Florida Privacy Protection Act)
  • Montana (Montana Consumer Data Privacy Act)
  • Oregon (OCPA)
  • Delaware (Delaware Personal Data Privacy Act)

Mens hver stat nærmer sig databeskyttelsesregulering på forskellige måder, er de forpligtelser, der er pålagt, og de rettigheder, der er skabt i henhold til de amerikanske forbrugerbeskyttelseslove, ens på mange måder, og Headley Media opretholder evnen til at tilpasse sig nye udviklinger i henhold til disse (og andre) statslige databeskyttelseslove, mens de implementerer de fastsatte krav.

Det juridiske grundlag, vi har for at behandle dine data

Det retlige grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er dit samtykke. I visse tilfælde kan vi alternativt behandle dine personoplysninger, hvis Headley Media Technology Division Ltd har en legitim interesse i at gøre det.

Headley Media Technology Division Ltd følger princippet om dataminimering og sikrer, at de indsamlede personoplysninger altid holdes på et minimum (Art.5). De personoplysninger, vi behandler, er begrænset til visitkortoplysninger fra virksomhedsansatte, der er direkte forbundet med teknologiimplementeringer og beslutningstagning. Der er foretaget en omfattende vurdering for at sikre, at de personoplysninger, vi behandler, ikke påvirker vores læseres privatlivsrettigheder uforholdsmæssigt. Vi praktiserer gennemsigtighed ved klart at informere alle læsere om, at vi behandler deres personoplysninger, og til hvilke formål (Art. 13 og 14). Vi vil bestræbe os på altid at holde alle læserdata opdaterede (Art.5).

Vores tjeneste kan indeholde links til andre sider, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et link til en tredjepart, vil du blive dirigeret til den pågældende tredjeparts side. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hver side, du besøger. Vi har forsøgt at levere links til tredjeparters privatlivspolitikker på vores hjemmeside, hvor det er muligt. Vi påtager os intet ansvar eller forpligtelser for privatlivspraksis på sådanne tredjepartswebsteder, og din brug af sådanne websteder er på egen risiko.

Hvordan og hvornår vi deler dine personoplysninger med andre

Headley Media Technology Division Ltd kan dele dine personlige data for at levere indhold og tjenester fra vores sider og tredjepartstjenester, der kan interessere dig, herunder sponsoreret indhold.

Sponsoreret indhold og tredjeparter

Headley Media Technology Division Ltd samarbejder med tredjepartssponsorer for at stille et stort bibliotek af indhold til rådighed for vores læsere, såsom hvidbøger, videoer, casestudier og webinarer. Som gengæld for adgang til vores bibliotek og for at downloade indhold, kan vi bede dig om at give os dine personlige data som en del af registreringen og/eller opdatere dine eksisterende oplysninger.

Som tidligere nævnt følger Headley Media Technology Division Ltd princippet om dataminimering og sikrer, at de indsamlede personlige data altid holdes på et minimum (Art.5). De personlige data, vi behandler, er begrænset til visitkortoplysninger for virksomhedsansatte, der er direkte forbundet med teknologiimplementeringer og beslutningstagning.

Vi kan også bruge dine personlige data til at sende dig det tilbud, du har anmodet om, eller til at følge op på en tidligere downloadet ressource med yderligere indhold og/eller andre relaterede ressourcer, som du har valgt at anmode om. Derudover kan dine personlige data deles med sponsoren og/eller sponsorerne af indholdet for at kommunikere med dig vedrørende tilbuddet, samt yderligere produkter, indhold eller tjenester, der kan interessere dig.

Bemærk venligst, at når dine personlige data deles med tredjeparten/sponsoren, vil deres privatlivspolitik, herunder oplysninger om, hvordan du framelder dig i fremtiden, gælde for dine personlige data. Vi har forsøgt at give links til tredjeparters privatlivspolitikker på vores hjemmeside, hvor det er muligt. Vi påtager os intet ansvar for tredjeparters eller sponsorerers privatlivspraksis.

Desuden vil vi også bede om dit samtykke til at få dine oplysninger videregivet til tredjepartssponsoren og/eller sponsorerne på tidspunktet for download, hvilket giver dig mulighed for at fravælge at få dine oplysninger delt og beskytte dit privatliv.

Typer af data, vi indsamler, og hvordan vi indsamler dem

Personlige data

Når du bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("Persondata"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • E-mailadresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer, By
  • Cookies

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamematerialer og andre oplysninger, som kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage nogen eller alle disse kommunikationer fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os på dataprotection@headleymedia.com.

Hvordan vi bruger dine data

Vi kan bruge de oplysninger, du deler med os, og de oplysninger, vi indsamler gennem din brug af vores websteder på de måder, der er beskrevet nedenfor, og som beskrevet på tidspunktet for indsamlingen. Headley Media Technology Division Ltd bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At levere og vedligeholde vores service
  • At underrette dig om ændringer til vores service
  • At tillade dig at deltage i interaktive funktioner af vores service, når du vælger at gøre det
  • At yde kundesupport
  • At indsamle analyse eller værdifuld information så vi kan forbedre vores service
  • At overvåge brugen af vores service
  • At opdage, forebygge og adressere tekniske problemer

Nyhedsbreve

Vi vil bruge de oplysninger, du har delt, til at sende dig daglige nyhedsbreve, som du har abonneret på. Vi vil ikke genbruge dine data eller tilføje dem til nogen markedsføringslister, medmindre du har givet os samtykke til det. Vi vil give dig en måde at afmelde på i hvert nyhedsbrev, vi sender til dig.

Børns Privatliv

Vores Service henvender sig ikke til nogen under 18 år ("Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 18 år. Hvis du er en forælder eller værge, og du er opmærksom på, at dine Børn har givet os Personlige Data, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet Personlige Data fra børn uden verifikation af forældres samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Datakøb fra Tredjeparter

Headley Media Technology Division Ltd køber lejlighedsvis marketinglister fra tredjeparts dataleverandører. Disse data kan inkludere, men er ikke begrænset til:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Arbejdsemailadresse
  • Arbejdspostadresse
  • Jobtitel / Jobfunktion

Hvis der foretages et datakøb, kan du begynde at modtage e-mail og telefonkommunikation fra Headley Media Technology Division Ltd vedrørende din forretningssektor / forretningsinteresser uden at have givet os dine oplysninger. Hvis du på noget tidspunkt ikke længere ønsker at modtage disse opdateringer / kommunikationer, kan du framelde dig / afmelde dig når som helst eller sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com. Vi holder også klare optegnelser over alle disse dataleverandører.

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder persondata, kan overføres til - og opbevares på - computere beliggende uden for din stat, provins, land eller anden regeringsmæssig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra dem i din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for Storbritannien og vælger at give oplysninger til os, skal du bemærke, at vi overfører dataene, herunder persondata, til Storbritannien og behandler dem der.

Dit samtykke til denne privatlivspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale med den overførsel.

Headley Media Technology Division Ltd vil tage alle rimeligt nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine persondata vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Afsløring af data

Hvis Headley Media Technology Division Ltd er involveret i en fusion, opkøb eller aktivsalg, kan dine persondata blive overført. Vi vil give meddelelse, før dine persondata overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Juridiske krav

Headley Media Technology Division Ltd kan afsløre dine persondata i den gode tro, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • For at overholde en juridisk forpligtelse
  • For at beskytte og forsvare rettighederne eller ejendommen for Headley Media Technology Division Ltd
  • For at forebygge eller undersøge mulig forseelse i forbindelse med tjenesten
  • For at beskytte brugernes personlige sikkerhed af tjenesten eller offentligheden
  • For at beskytte mod juridisk ansvar
  • Sikkerhed af data

Din datas sikkerhed er vigtig for os, men husk på, at ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data.

Data Sikkerhed

Vi har meget strenge databeskyttelsespraksisser på plads omkring de data, der opereres og forvaltes inden for virksomheden. Desuden har IT-sikkerhed altid været et nøgleområde, hvor vi har søgt at sikre, at data og systemer er sikre. Vi har firewalls, antivirussoftware, kryptering og en regel om ingen regneark allerede på plads på desktop-pc'er.

Headley Media Technology Division Ltd implementerer en krypteringspolitik, som er afgørende for at reducere risiciene for databrugeres rettigheder. Vi bruger pseudonymisering, kryptering og minimering, som alle er anerkendte teknikker i databeskyttelse ved design.

Opbevaring af Data

Headley Media Technology Division Ltd vil kun beholde dine personlige data så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi vil beholde og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel, hvis vi er forpligtet til at beholde dine data i overensstemmelse med gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Headley Media Technology Division Ltd vil også beholde brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af vores service, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere tidsperioder.

Dine rettigheder og præferencer i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), har du visse databeskyttelsesrettigheder. Headley Media Technology Division Ltd sigter mod at tage rimelige skridt for at tillade dig at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af dine persondata.

Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke persondata vi har om dig, og hvis du vil have dem fjernet fra vores systemer, bedes du kontakte os.

I visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

  • Retten til adgang, opdatering eller sletning af de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personoplysninger direkte inden for din kontos indstillingssektion. Hvis du ikke selv kan udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at få hjælp.
  • Retten til rettelse. Du har ret til at få rettet dine oplysninger, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.
  • Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personlige oplysninger.
  • Retten til dataportabilitet. Du har ret til at få udleveret en kopi af de oplysninger, vi har om dig, i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format.
  • Retten til at trække samtykke tilbage. Du har også ret til når som helst at trække dit samtykke tilbage, hvor Headley Media Technology Division Ltd har baseret behandlingen af dine personoplysninger på dit samtykke.
  • Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at verificere din identitet, før vi reagerer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personoplysninger. For mere information, venligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Sporing og cookies-data

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores Service og holde visse oplysninger.

Cookies er filer med en lille mængde data, som kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Sporingsteknologier, der også bruges, er bannere, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og til at forbedre og analysere vores Service.

Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller til at indikere, når en cookie bliver sendt. Men hvis du ikke accepterer cookies, vil du måske ikke kunne bruge visse dele af vores Service.

Eksempler på Cookies, vi bruger:

  • Session Cookies. Vi bruger Session Cookies til at drive vores service.
  • Preference Cookies. Vi bruger Preference Cookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.
  • Security Cookies. Vi bruger Security Cookies til sikkerhedsformål.

Webstedsanalyse

Vi kan bruge tredjepartstjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores service.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, som sporer og rapporterer webstedstrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores service. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personliggøre annoncerne i sit eget annoncenetværk.

Du kan fravælge at have din aktivitet på servicen tilgængelig for Google Analytics ved at installere Google Analytics fravalgsbrowserudvidelsen. Udvidelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg venligst Google Privacy and Terms websiden: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Adfærdsbaseret Remarketing

Headley Media Technology Division Ltd bruger remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder til dig, efter at du har besøgt vores tjeneste. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg på vores tjeneste.

Google AdWords

Google AdWords remarketingtjeneste leveres af Google Inc.

Du kan fravælge Google Analytics for Displayannoncering og tilpasse Google Displaynetværksannoncer ved at besøge Googles annonceringsindstillingsside: http://www.google.com/settings/ads

Google anbefaler også at installere Google Analytics Fravalgsbrowserudvidelsen - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - til din webbrowser. Google Analytics Fravalgsbrowserudvidelsen giver besøgende mulighed for at forhindre, at deres data bliver indsamlet og brugt af Google Analytics.

For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg venligst Googles privatlivs- og vilkårsvæbsside: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Facebooks remarketingtjeneste leveres af Facebook Inc.

Du kan lære mere om interessebaseret annoncering fra Facebook ved at besøge denne side: https://www.facebook.com/help/164968693837950

For at fravælge Facebooks interessebaserede annoncer skal du følge disse instruktioner fra Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook overholder de Selvregulerende Principper for Online Adfærdsannoncering fastsat af Digital Advertising Alliance. Du kan også fravælge Facebook og andre deltagende virksomheder gennem Digital Advertising Alliance i USA http://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance of Canada i Canada http://youradchoices.ca/ eller European Interactive Digital Advertising Alliance i Europa http://www.youronlinechoices.eu/, eller fravælge ved hjælp af indstillingerne på din mobile enhed.

For mere information om Facebooks privatlivspraksis, besøg venligst Facebooks Datapolitik: https://www.facebook.com/privacy/explanation

AdRoll

AdRoll remarketing service leveres af Semantic Sugar, Inc.

Du kan fravælge AdRoll remarketing ved at besøge denne AdRoll Advertising Preferences-web side: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

For mere information om AdRolls praksis for privatlivets fred, besøg venligst AdRoll Privacy Policy-web side: http://www.adroll.com/about/privacy

AppNexus

AppNexus' remarketingtjeneste leveres af AppNexus Inc.

Du kan fravælge AppNexus' remarketing ved at besøge Privatliv og AppNexus-platformens webside: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

For mere information om AppNexus' privatlivspraksis, besøg venligst AppNexus-platformens privatlivspolitiks webside: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Ændringer af denne privatlivspolitik

Vi opdaterer lejlighedsvis vores privatlivspolitik. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi vil informere dig via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores service, før ændringen træder i kraft, og opdatere "effektiv dato" øverst på denne privatlivspolitik.

Det anbefales, at du regelmæssigt gennemgår denne privatlivspolitik for eventuelle ændringer. Ændringer af denne privatlivspolitik er gældende, når de er offentliggjort på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os:

Pr. e-mail: dataprotection@headleymedia.com

Ved at besøge denne side på vores hjemmeside: www.cybersecuritycorporate.dk/ContactUs

På telefonnummer: +44 (0) 1932 564999

Pr. post: Headley Media Technology Division Ltd, Warwick House, 1 Claremont Lane, Esher, Surrey, KT10 9DP

Om os

For at tilføje dit indhold til vores online bibliotek af teknologiressourcer, klik venligst her...

Ledergruppe

Gerry Rhoades-Brown

Administrerende direktør

gerry.rhoadesbrown@headleymedia.com

Freya Ward

International kundedirektør

freya.ward@headleymedia.com

Christian Hoelscher

Vicepræsident for salg DACH

christian.hoelscher@headleymedia.com

Maddie Penfold

Kundedirektør

maddie.penfold@headleymedia.com

Laura Harwood

Ledende kundechef

laura.harwood@headleymedia.com

Will Pownall

Kundechef

will.pownall@headleymedia.com